• Leuk Communiefeest nabij Budingen
  • Leuk Communiefeest nabij Budingen
  • Leuk Communiefeest nabij Budingen

Communiefeest Budingen

Communiefeest Budingen

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor communiefeesten bij Budingen.

Bent u op zoek naar een fijne locatie voor een communiefeest bij Budingen? Wil u een communiefeest organiseren op een mooie landelijke plek? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de fraaie zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle communiefeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Budingen zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden van uw communiefeest. In de gerieflijke veranda met adembenemend uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn stijlvol ingericht voor alle soorten feesten (communiefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste communiefeesten en andere feesten in Budingen en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw communiefeest net dat beetje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plaatjes nabij Budingen. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde communiefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een communiefeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Netjes georganiseerde communiefeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door het bekwame medewerkersteam maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals communiefeesten tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Budingen is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.