• Uniek Communiefeest nabij Boutersem
  • Uniek Communiefeest nabij Boutersem
  • Uniek Communiefeest nabij Boutersem

Communiefeest Boutersem

Communiefeest Boutersem

Het Posthof, een prachtsetting voor communiefeesten bij Boutersem.

Zoekt u een plek voor een communiefeest bij Boutersem in een prachtige landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn aangename zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten aangelegenheden zoals een communiefeest.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle communiefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Boutersem zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten van uw communiefeest. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle feesten (communiefeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De gezellige zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste communiefeesten en andere feesten in Boutersem en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw communiefeest nog net dat tikkeltje extra cachet geven. Ons domein is een van de meest idyllische plekjes in de buurt van Boutersem. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een communiefeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Netjes georganiseerde communiefeesten met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat nodig is om evenementen zoals communiefeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Boutersem is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.