• Fantastisch Communiefeest bij Borlo
  • Fantastisch Communiefeest bij Borlo
  • Fantastisch Communiefeest bij Borlo

Communiefeest Borlo

Communiefeest Borlo

Het Posthof, een perfecte locatie voor communiefeesten bij Borlo.

Op zoek naar een communiefeest in een geweldige landelijke setting bij Borlo? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een communiefeest.Niet alleen de authentieke zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle communiefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Borlo zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten van uw communiefeest. In de ruime veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestzalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor diverse evenementen (communiefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De klassevolle zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste communiefeesten en andere feesten in Borlo en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw communiefeest net dat tikje extra geven. Het is een van de fraaiste plekjes in de omgeving van Borlo. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw communiefeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een communiefeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes georganiseerde communiefeesten met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars met hun professionele team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals communiefeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Borlo is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.