• Mooi Communiefeest bij Blanden
  • Mooi Communiefeest bij Blanden
  • Mooi Communiefeest bij Blanden

Communiefeest Blanden

Communiefeest Blanden

Het Posthof, een perfecte locatie voor communiefeesten bij Blanden.

Zoekt u een plaats voor een communiefeest bij Blanden in een geweldige idyllische droomlocatie? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet enkel de fraaie zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle communiefeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Blanden zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden op uw communiefeest. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle soorten evenementen (communiefeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De klassevolle feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste communiefeesten en andere feesten in Blanden en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer goed is, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw communiefeest nog net dat tikje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plaatjes nabij Blanden. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw communiefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een communiefeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Netjes afgewerkte communiefeesten met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters met het bekwame team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat van belang is om evenementen zoals communiefeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Blanden is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.