• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Communiefeest Binkom

Communiefeest Binkom

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een toplocatie voor communiefeesten bij Binkom.

Op zoek naar een communiefeest in een fijne idyllische setting bij Binkom? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een communiefeest.Niet alleen de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle communiefeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Binkom zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw communiefeest. In de grote veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn stijlvol ingericht voor alle feesten (communiefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een ideale locatie. De klassevolle feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste communiefeesten en andere feesten in Binkom en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Als het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw communiefeest net dat tikje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plekjes bij Binkom. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw communiefeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een communiefeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een communiefeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

100% georganiseerde communiefeesten met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars bijgestaan door hun bekwame team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om evenementen zoals communiefeesten tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de klant, construeren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Binkom is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.