• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Communiefeest Bierbeek

Communiefeest Bierbeek

Het Posthof, een toplocatie voor communiefeesten bij Bierbeek.

Op zoek naar een communiefeest in een aangename idyllische setting bij Bierbeek? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende evenementen.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle communiefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Bierbeek zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw communiefeest. In de gerieflijke veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle soorten events (communiefeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De klassevolle feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste communiefeesten en andere feesten in Bierbeek en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw communiefeest net dat beetje extra bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plekjes in de omgeving van Bierbeek. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke communiefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een communiefeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een communiefeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

Netjes georganiseerde communiefeesten in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals communiefeesten tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, realiseren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Bierbeek is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.