• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Communiefeest Bekkevoort

Communiefeest Bekkevoort

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor communiefeesten bij Bekkevoort.

Zoekt u een plaats voor een communiefeest bij Bekkevoort in een fijne idyllische droomlocatie? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle communiefeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Bekkevoort zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden van uw communiefeest. In de ruime veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor diverse evenementen (communiefeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste communiefeesten en andere feesten in Bekkevoort en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw communiefeest net dat tikje extra cachet geven. Het is een van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Bekkevoort. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw communiefeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde communiefeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een communiefeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een communiefeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Netjes afgewerkte communiefeesten met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters met het bekwame team maken uw communiefeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals communiefeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droomcommuniefeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Bekkevoort is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.