• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Bedrijfsfeest Zoutleeuw

Bedrijfsfeest Zoutleeuw

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor bedrijfsfeesten bij Zoutleeuw.

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke plek voor een bedrijfsfeest bij Zoutleeuw? Wil u een bedrijfsfeest organiseren op een geweldige landelijke droomlocatie? Het fraaie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle bedrijfsfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Zoutleeuw zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten op uw bedrijfsfeest. In de grote veranda met adembenemend panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle feesten (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste bedrijfsfeesten en andere feesten in Zoutleeuw en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer goed is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw bedrijfsfeest net dat tikkeltje extra cachet geven. Ons domein is één van de meest idyllische plekjes nabij Zoutleeuw. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde bedrijfsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een bedrijfsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Perfect afgewerkte bedrijfsfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame eigenaars met het bekwame team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om evenementen zoals bedrijfsfeesten tot een weergaloos succes te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Zoutleeuw is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.