• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Bedrijfsfeest Winksele

Bedrijfsfeest Winksele

Het Posthof, een toplocatie voor bedrijfsfeesten bij Winksele.

Bent u op zoek naar een wondermooie prachtplek voor een bedrijfsfeest bij Winksele? Wilt u een bedrijfsfeest organiseren op een aantrekkelijke idyllische locatie? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle bedrijfsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties) bij Winksele zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten op uw bedrijfsfeest. In de gerieflijke veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn klassevol aangekleed voor uiteenlopende evenementen (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Winksele en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Als het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw bedrijfsfeest net dat tikkeltje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plaatjes nabij Winksele. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een bedrijfsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een bedrijfsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

100% georganiseerde bedrijfsfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun professionele team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om feesten zoals bedrijfsfeesten tot een overweldigend succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Winksele is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.