• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Bedrijfsfeest Wilsele

Bedrijfsfeest Wilsele

Het Posthof, een prachtplek voor bedrijfsfeesten bij Wilsele.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke plek voor een bedrijfsfeest bij Wilsele? Wil u een bedrijfsfeest organiseren op een fraaie idyllische plek? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een bedrijfsfeest.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle bedrijfsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Wilsele zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de gasten op uw bedrijfsfeest. In de gerieflijke veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn stijlvol ingericht voor diverse feesten (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Wilsele en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Indien het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw bedrijfsfeest net dat beetje extra bieden. Ons domein is een van de fraaiste plekjes nabij Wilsele. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde bedrijfsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een bedrijfsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een bedrijfsfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Perfect afgewerkte bedrijfsfeesten in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars met het bekwame team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals bedrijfsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Wilsele is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.