• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Bedrijfsfeest Wever

Bedrijfsfeest Wever

Het Posthof, een prachtsetting voor bedrijfsfeesten bij Wever.

Op zoek naar een bedrijfsfeest in een lieflijke landelijke locatie bij Wever? Het bekoorlijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet alleen de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle bedrijfsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Wever zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw bedrijfsfeest. In de gerieflijke veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle events (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Wever en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer goed is, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw bedrijfsfeest net dat tikje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plekjes nabij Wever. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een bedrijfsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Tip top georganiseerde bedrijfsfeesten met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars met hun bekwame team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om evenementen zoals bedrijfsfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, coulante bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de klant, construeren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Wever is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.