• Fantastisch Bedrijfsfeest nabij Wespelaar
  • Fantastisch Bedrijfsfeest nabij Wespelaar
  • Fantastisch Bedrijfsfeest nabij Wespelaar

Bedrijfsfeest Wespelaar

Bedrijfsfeest Wespelaar

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor bedrijfsfeesten bij Wespelaar.

Bent u op zoek naar een oogverblindende prachtlocatie voor een bedrijfsfeest bij Wespelaar? Wil u een bedrijfsfeest organiseren op een fraaie landelijke locatie? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een bedrijfsfeest.Niet enkel de fraaie feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle bedrijfsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Wespelaar zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten van uw bedrijfsfeest. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle soorten evenementen (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De stijlvolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Wespelaar en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw bedrijfsfeest net dat tikje extra cachet geven. Ons domein is één van de fraaiste plekjes bij Wespelaar. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een bedrijfsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Tip top georganiseerde bedrijfsfeesten in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals bedrijfsfeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de organisator, construeren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Wespelaar is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.