• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Bedrijfsfeest Wange

Bedrijfsfeest Wange

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor bedrijfsfeesten bij Wange.

Zoekt u een plek voor een bedrijfsfeest bij Wange in een geweldige landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een bedrijfsfeest.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle bedrijfsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Wange zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw bedrijfsfeest. In de grote veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor uiteenlopende feesten (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De stijlvolle zalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Wange en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Indien het weer goed is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw bedrijfsfeest nog net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. Ons domein is één van de mooiste plekjes nabij Wange. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een bedrijfsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een bedrijfsfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

100% afgewerkte bedrijfsfeesten met alles erop en eraan

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun bekwame team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals bedrijfsfeesten tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, coulante bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Wange is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.