• Fantastisch Bedrijfsfeest bij Vlaams-Brabant
  • Fantastisch Bedrijfsfeest bij Vlaams-Brabant
  • Fantastisch Bedrijfsfeest bij Vlaams-Brabant

Bedrijfsfeest Vlaams-Brabant

Bedrijfsfeest Vlaams-Brabant

Het Posthof, een gedroomde locatie voor bedrijfsfeesten bij Vlaams-Brabant.

Bent u op zoek naar een mooie prachtlocatie voor een bedrijfsfeest bij Vlaams-Brabant? Wil u een bedrijfsfeest organiseren op een aantrekkelijke idyllische plek? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een bedrijfsfeest.Niet alleen de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle bedrijfsfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Vlaams-Brabant zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten van uw bedrijfsfeest. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol aangekleed voor alle soorten feesten (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De stijlvolle zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Vlaams-Brabant en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw bedrijfsfeest nog net dat beetje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plaatjes nabij Vlaams-Brabant. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een bedrijfsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een bedrijfsfeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Netjes afgewerkte bedrijfsfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun professionele medewerkersteam maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals bedrijfsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, creëren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Vlaams-Brabant is trouwens zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.