• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Bedrijfsfeest Velm

Bedrijfsfeest Velm

Het Posthof, een prachtplek voor bedrijfsfeesten bij Velm.

Zoekt u een plek voor een bedrijfsfeest bij Velm in een prachtige idyllische locatie? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle bedrijfsfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Velm zullen een fantastische impressie sorteren op de gasten op uw bedrijfsfeest. In de ruime veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestzalen zijn sfeervol ingericht voor diverse feesten (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De klassevolle zalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Velm en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Als het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw bedrijfsfeest net dat tikje extra cachet bieden. Ons domein is één van de meest idyllische plekjes in de buurt van Velm. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde bedrijfsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een bedrijfsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een bedrijfsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Netjes afgewerkte bedrijfsfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun bekwame team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals bedrijfsfeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt hier van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Velm is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.