• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Bedrijfsfeest Tienen

Bedrijfsfeest Tienen

Het Posthof, een gedroomde plek voor bedrijfsfeesten bij Tienen.

Bent u op zoek naar een wondermooie setting voor een bedrijfsfeest bij Tienen? Wil u een bedrijfsfeest organiseren op een lieflijke landelijke droomplek? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet alleen de fraaie feestruimtes (van 30 tot 300 genodigden om voor alle bedrijfsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Tienen zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden van uw bedrijfsfeest. In de ruime veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol aangekleed voor alle feestelijkheden (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De klassevolle feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Tienen en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw bedrijfsfeest net dat tikkeltje extra geven. Het is een van de fraaiste plaatjes in de buurt van Tienen. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een bedrijfsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een bedrijfsfeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Tip top afgewerkte bedrijfsfeesten in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters met het bekwame medewerkersteam maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om feesten zoals bedrijfsfeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de organisator, realiseren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Tienen is bovendien zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.