• Mooi Bedrijfsfeest nabij Sint-Truiden
  • Mooi Bedrijfsfeest nabij Sint-Truiden
  • Mooi Bedrijfsfeest nabij Sint-Truiden

Bedrijfsfeest Sint-Truiden

Bedrijfsfeest Sint-Truiden

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een perfecte locatie voor bedrijfsfeesten bij Sint-Truiden.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke prachtsetting voor een bedrijfsfeest bij Sint-Truiden? Wil u een bedrijfsfeest organiseren op een aantrekkelijke landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn prachtige zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een bedrijfsfeest.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle bedrijfsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Sint-Truiden zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden op uw bedrijfsfeest. In de gerieflijke veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle evenementen (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De gezellige zalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste bedrijfsfeesten en andere feesten in Sint-Truiden en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw bedrijfsfeest net dat beetje extra cachet bieden. Het is een van de meest idyllische plaatjes in de buurt van Sint-Truiden. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde bedrijfsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een bedrijfsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Perfect georganiseerde bedrijfsfeesten in een stijlvol decor

De gedreven eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals bedrijfsfeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, construeren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Sint-Truiden is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.