• Mooi Bedrijfsfeest bij Rotselaar
  • Mooi Bedrijfsfeest bij Rotselaar
  • Mooi Bedrijfsfeest bij Rotselaar

Bedrijfsfeest Rotselaar

Bedrijfsfeest Rotselaar

Het Posthof, een uitgelezen locatie voor bedrijfsfeesten bij Rotselaar.

Bent u op zoek naar een oogverblindende prachtplek voor een bedrijfsfeest bij Rotselaar? Wilt u een bedrijfsfeest organiseren op een wondermooie landelijke prachtlocatie? Het Posthof met zijn prachtige zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten evenementen zoals een bedrijfsfeest.Niet alleen de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle bedrijfsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Rotselaar zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw bedrijfsfeest. In de gerieflijke veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn stijlvol aangekleed voor uiteenlopende feestelijkheden (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale plek. De stijlvolle feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste bedrijfsfeesten en andere feesten in Rotselaar en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw bedrijfsfeest nog net dat beetje extra geven. Ons domein is één van de meest idyllische plaatjes bij Rotselaar. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een bedrijfsfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

100% georganiseerde bedrijfsfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun bekwame team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals bedrijfsfeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In goed overleg met de klant, construeren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Rotselaar is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.