• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Bedrijfsfeest Pellenberg

Bedrijfsfeest Pellenberg

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtsetting voor bedrijfsfeesten bij Pellenberg.

Zoekt u een plek voor een bedrijfsfeest bij Pellenberg in een lieflijke idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn wondermooie zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten evenementen zoals een bedrijfsfeest.Niet enkel de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle bedrijfsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Pellenberg zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden op uw bedrijfsfeest. In de gerieflijke veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde ruimtes zijn klassevol aangekleed voor uiteenlopende feesten (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde locatie. De stijlvolle feestzalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste bedrijfsfeesten en andere feesten in Pellenberg en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Als het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw bedrijfsfeest net dat tikje extra verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plekjes in de buurt van Pellenberg. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een bedrijfsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

100% afgewerkte bedrijfsfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars met het professionele team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals bedrijfsfeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Pellenberg is bovendien zowel met de wagen (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.