• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Bedrijfsfeest Oplinter

Bedrijfsfeest Oplinter

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor bedrijfsfeesten bij Oplinter.

Zoekt u een plaats voor een bedrijfsfeest bij Oplinter in een wondermooie landelijke locatie? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de gedroomde locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een bedrijfsfeest.Niet alleen de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle bedrijfsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Oplinter zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten van uw bedrijfsfeest. In de grote veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde feestzalen zijn sfeervol aangekleed voor uiteenlopende evenementen (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De gezellige zalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste bedrijfsfeesten en andere feesten in Oplinter en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw bedrijfsfeest nog net dat tikkeltje extra cachet bieden. Het is één van de mooiste plaatjes nabij Oplinter. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde bedrijfsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een bedrijfsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Netjes afgewerkte bedrijfsfeesten in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars met hun bekwame team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals bedrijfsfeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Oplinter is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.