• Leuk Bedrijfsfeest bij Neerwinden
  • Leuk Bedrijfsfeest bij Neerwinden
  • Leuk Bedrijfsfeest bij Neerwinden

Bedrijfsfeest Neerwinden

Bedrijfsfeest Neerwinden

Het Posthof, een toplocatie voor bedrijfsfeesten bij Neerwinden.

Zoekt u een plaats voor een bedrijfsfeest bij Neerwinden in een bekoorlijke landelijke locatie? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle bedrijfsfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Neerwinden zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw bedrijfsfeest. In de gerieflijke veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn stijlvol aangekleed voor alle feesten (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen setting. De klassevolle zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Neerwinden en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer er geschikt voor is, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw bedrijfsfeest nog net dat tikje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plaatjes in de buurt van Neerwinden. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een bedrijfsfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Perfect afgewerkte bedrijfsfeesten in gezellige sfeer

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om feesten zoals bedrijfsfeesten tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, creëren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Neerwinden is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.