• Mooi Bedrijfsfeest bij Lubbeek
  • Mooi Bedrijfsfeest bij Lubbeek
  • Mooi Bedrijfsfeest bij Lubbeek

Bedrijfsfeest Lubbeek

Bedrijfsfeest Lubbeek

Het Posthof, een prachtsetting voor bedrijfsfeesten bij Lubbeek.

Zoekt u een plaats voor een bedrijfsfeest bij Lubbeek in een geweldige idyllische locatie? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een bedrijfsfeest.Niet alleen de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle bedrijfsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Lubbeek zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw bedrijfsfeest. In de ruime veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestzalen zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle feestelijkheden (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste bedrijfsfeesten en andere feesten in Lubbeek en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, dan is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw bedrijfsfeest nog net dat beetje extra verschaffen. Ons domein is één van de mooiste plaatjes nabij Lubbeek. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun sas voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een bedrijfsfeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Tip top afgewerkte bedrijfsfeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke eigenaars bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals bedrijfsfeesten tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, coulante bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de klant, creëren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Lubbeek is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.