• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Bedrijfsfeest Lovenjoel

Bedrijfsfeest Lovenjoel

Het Posthof, een perfecte locatie voor bedrijfsfeesten bij Lovenjoel.

Zoekt u een plek voor een bedrijfsfeest bij Lovenjoel in een chique landelijke droomlocatie? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een bedrijfsfeest.Niet enkel de authentieke zalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle bedrijfsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Lovenjoel zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de genodigden van uw bedrijfsfeest. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle soorten evenementen (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een ideale plek. De stijlvolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste bedrijfsfeesten en andere feesten in Lovenjoel en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor recepties in de buitenlucht die uw bedrijfsfeest net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. Het is een van de fraaiste plekjes bij Lovenjoel. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een bedrijfsfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

100% georganiseerde bedrijfsfeesten in gezellige sfeer

De enthousiaste uitbaters met hun professionele team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals bedrijfsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In goed overleg met de klant, creëren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Lovenjoel is bovendien zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.