• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Bedrijfsfeest Linter

Bedrijfsfeest Linter

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor bedrijfsfeesten bij Linter.

Bent u op zoek naar een bekoorlijke prachtsetting voor een bedrijfsfeest bij Linter? Wilt u een bedrijfsfeest organiseren op een prachtige landelijke droomplek? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor verschillende gelegenheden.Niet alleen de fraaie feestzalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle bedrijfsfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Linter zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden op uw bedrijfsfeest. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol aangekleed voor uiteenlopende events (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De gezellige feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Linter en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw bedrijfsfeest nog net dat beetje extra cachet bieden. Ons domein is een van de fraaiste plekjes nabij Linter. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een bedrijfsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Perfect afgewerkte bedrijfsfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals bedrijfsfeesten tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie nabij Linter is trouwens zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.