• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Bedrijfsfeest Linde

Bedrijfsfeest Linde

Het Posthof, een gedroomde locatie voor bedrijfsfeesten bij Linde.

Bent u op zoek naar een wondermooie setting voor een bedrijfsfeest bij Linde? Wilt u een bedrijfsfeest organiseren op een lieflijke landelijke locatie? Het Posthof met zijn fraaie zalen en tuin is de ideale locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een bedrijfsfeest.Niet enkel de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle bedrijfsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Linde zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de genodigden op uw bedrijfsfeest. In de ruime veranda met fantastisch uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn klassevol aangekleed voor alle feestelijkheden (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De stijlvolle feestzalen verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de allerbeste bedrijfsfeesten en andere feesten in Linde en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw bedrijfsfeest nog net dat beetje extra cachet bieden. Het is één van de meest idyllische plekjes bij Linde. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een bedrijfsfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend uitgebreid.

Tip top georganiseerde bedrijfsfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om evenementen zoals bedrijfsfeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Linde is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.