• Leuk Bedrijfsfeest nabij Leuven
  • Leuk Bedrijfsfeest nabij Leuven
  • Leuk Bedrijfsfeest nabij Leuven

Bedrijfsfeest Leuven

Bedrijfsfeest Leuven

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor bedrijfsfeesten bij Leuven.

Zoekt u een plaats voor een bedrijfsfeest bij Leuven in een chique landelijke locatie? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle bedrijfsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Leuven zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden op uw bedrijfsfeest. In de ruime veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn sfeervol aangekleed voor alle soorten evenementen (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De gezellige feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste bedrijfsfeesten en andere feesten in Leuven en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw bedrijfsfeest net dat tikje extra geven. Ons domein is één van de meest idyllische plaatjes nabij Leuven. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een bedrijfsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Tip top afgewerkte bedrijfsfeesten in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters bijgestaan door het professionele team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om feesten zoals bedrijfsfeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, beleefde bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Leuven is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.