• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Bedrijfsfeest Kortenbos

Bedrijfsfeest Kortenbos

Het Posthof, een ideale locatie voor bedrijfsfeesten bij Kortenbos.

Zoekt u een plek voor een bedrijfsfeest bij Kortenbos in een fraaie landelijke droomlocatie? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet enkel de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle bedrijfsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Kortenbos zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw bedrijfsfeest. In de ruime veranda met prachtig panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn klassevol aangekleed voor diverse feesten (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale plek. De klassevolle zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste bedrijfsfeesten en andere feesten in Kortenbos en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Wanneer het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw bedrijfsfeest nog net dat tikkeltje extra cachet bieden. Het is één van de mooiste plekjes nabij Kortenbos. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een bedrijfsfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Tip top afgewerkte bedrijfsfeesten in een stijlvol decor

De gedreven uitbaters bijgestaan door hun bekwame medewerkersteam maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals bedrijfsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Kortenbos is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot bereikbaar.