• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Bedrijfsfeest Kortenaken

Bedrijfsfeest Kortenaken

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor bedrijfsfeesten bij Kortenaken.

Zoekt u een plaats voor een bedrijfsfeest bij Kortenaken in een fijne idyllische droomlocatie? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet enkel de fraaie zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle bedrijfsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties) bij Kortenaken zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw bedrijfsfeest. In de gerieflijke veranda met fantastisch uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol aangekleed voor alle feesten (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste bedrijfsfeesten en andere feesten in Kortenaken en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Indien het weer het toelaat, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw bedrijfsfeest net dat tikkeltje extra verschaffen. Ons domein is een van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Kortenaken. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een bedrijfsfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

100% georganiseerde bedrijfsfeesten in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars met het bekwame team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om evenementen zoals bedrijfsfeesten tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In goed overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Kortenaken is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.