• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Bedrijfsfeest Korbeek-Lo

Bedrijfsfeest Korbeek-Lo

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een prachtlocatie voor bedrijfsfeesten bij Korbeek-Lo.

Bent u op zoek naar een mooie prachtplek voor een bedrijfsfeest bij Korbeek-Lo? Wilt u een bedrijfsfeest organiseren op een bekoorlijke idyllische plek? Het fijne feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de fraaie feestruimtes (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle bedrijfsfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Korbeek-Lo zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de gasten op uw bedrijfsfeest. In de ruime veranda met mooi panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De geklimatiseerde zalen zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle soorten feesten (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De gezellige feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Korbeek-Lo en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Indien het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor openluchtrecepties die uw bedrijfsfeest net dat beetje extra geven. Het is een van de fraaiste plekjes in de omgeving van Korbeek-Lo. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun sas voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een bedrijfsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer gevarieerd.

Netjes georganiseerde bedrijfsfeesten in een stijlvol decor

De gedreven eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals bedrijfsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, realiseren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Korbeek-Lo is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.