• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Bedrijfsfeest Kessel-Lo

Bedrijfsfeest Kessel-Lo

Het Posthof, een gedroomde locatie voor bedrijfsfeesten bij Kessel-Lo.

Op zoek naar een bedrijfsfeest in een aangename landelijke locatie bij Kessel-Lo? Het Posthof met zijn prachtige zalen en tuin is de ultieme locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een bedrijfsfeest.Niet alleen de fraaie zalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle bedrijfsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Kessel-Lo zullen een fantastische indruk sorteren op de genodigden op uw bedrijfsfeest. In de grote veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor uiteenlopende events (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een ideale setting. De gezellige zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Kessel-Lo en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw bedrijfsfeest net dat tikkeltje extra verschaffen. Het is één van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Kessel-Lo. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuin terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een bedrijfsfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

100% georganiseerde bedrijfsfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste uitbaters bijgestaan door het bekwame team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om feesten zoals bedrijfsfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de cliënt, creëren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Kessel-Lo is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.