• Fantastisch Bedrijfsfeest bij Kersbeek
  • Fantastisch Bedrijfsfeest bij Kersbeek
  • Fantastisch Bedrijfsfeest bij Kersbeek

Bedrijfsfeest Kersbeek

Bedrijfsfeest Kersbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een ideale locatie voor bedrijfsfeesten bij Kersbeek.

Op zoek naar een bedrijfsfeest in een prachtige landelijke locatie bij Kersbeek? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle bedrijfsfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Kersbeek zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden van uw bedrijfsfeest. In de grote veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn sfeervol en stijlvol ingericht voor alle evenementen (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De klassevolle feestruimtes verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Kersbeek en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Als het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw bedrijfsfeest nog net dat tikje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plekjes nabij Kersbeek. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een bedrijfsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden verwend met de lekkerste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

100% georganiseerde bedrijfsfeesten met alles erop en eraan

De enthousiaste eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om feesten zoals bedrijfsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te maken. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Kersbeek is trouwens zowel met de wagen (grote parking) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.