• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Bedrijfsfeest Kampenhout

Bedrijfsfeest Kampenhout

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor bedrijfsfeesten bij Kampenhout.

Op zoek naar een bedrijfsfeest in een fijne landelijke setting bij Kampenhout? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de fraaie feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle bedrijfsfeesten het goede evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Kampenhout zullen een onvergetelijke impressie nalaten op de genodigden op uw bedrijfsfeest. In de ruime veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle soorten events (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De klassevolle feestruimtes bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Kampenhout en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw bedrijfsfeest net dat tikje extra cachet verschaffen. Ons domein is één van de mooiste plekjes nabij Kampenhout. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een bedrijfsfeest een herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

100% georganiseerde bedrijfsfeesten met alles erop en eraan

De gedreven eigenaars bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om feesten zoals bedrijfsfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In samenspraak met de organisator, construeren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Kampenhout is bovendien zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.