• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Bedrijfsfeest Hoegaarden

Bedrijfsfeest Hoegaarden

Het Posthof, een gedroomde locatie voor bedrijfsfeesten bij Hoegaarden.

Op zoek naar een bedrijfsfeest in een mooie landelijke setting bij Hoegaarden? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende aangelegenheden.Niet alleen de fraaie zalen (van 30 tot 300 gasten om voor alle bedrijfsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Hoegaarden zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten van uw bedrijfsfeest. In de gerieflijke veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle evenementen (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De klassevolle feestzalen verlenen plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de machtige ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de allerbeste bedrijfsfeesten en andere feesten in Hoegaarden en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Als het weer goed is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw bedrijfsfeest net dat tikkeltje extra cachet geven. Het is een van de meest idyllische plekjes bij Hoegaarden. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de mooie, feeërieke tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een bedrijfsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Perfect afgewerkte bedrijfsfeesten in gezellige sfeer

De enthousiaste uitbaters met het bekwame team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om evenementen zoals bedrijfsfeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In duidelijk overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Hoegaarden is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.