• Prachtig Bedrijfsfeest bij Heverlee
  • Prachtig Bedrijfsfeest bij Heverlee
  • Prachtig Bedrijfsfeest bij Heverlee

Bedrijfsfeest Heverlee

Bedrijfsfeest Heverlee

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor bedrijfsfeesten bij Heverlee.

Op zoek naar een bedrijfsfeest in een bekoorlijke landelijke locatie bij Heverlee? Het Posthof met zijn prachtige zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een bedrijfsfeest.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 genodigden om voor alle bedrijfsfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Heverlee zullen een onvergetelijke indruk sorteren op de genodigden van uw bedrijfsfeest. In de ruime veranda met prachtig uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor diverse evenementen (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De stijlvolle zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Heverlee en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer er geschikt voor is, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw bedrijfsfeest net dat tikkeltje extra cachet bieden. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de fraaiste plekjes in de omgeving van Heverlee. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, feeërieke tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een bedrijfsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder uitgebreid.

Perfect afgewerkte bedrijfsfeesten in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars met hun professionele team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals bedrijfsfeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de klant, creëren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. De locatie vlakbij Heverlee is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot te bereiken.