• Leuk Bedrijfsfeest bij Herent
  • Leuk Bedrijfsfeest bij Herent
  • Leuk Bedrijfsfeest bij Herent

Bedrijfsfeest Herent

Bedrijfsfeest Herent

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor bedrijfsfeesten bij Herent.

Bent u op zoek naar een mooie prachtlocatie voor een bedrijfsfeest bij Herent? Wil u een bedrijfsfeest organiseren op een geweldige idyllische droomplek? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de perfecte locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een bedrijfsfeest.Niet alleen de fraaie feestruimtes (voor 30 tot 300 gasten om voor alle bedrijfsfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Herent zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten van uw bedrijfsfeest. In de gerieflijke veranda met adembenemend panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene ruimtes zijn stijlvol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De klassevolle zalen bieden plek aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Herent en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer goed is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw bedrijfsfeest nog net dat tikkeltje extra cachet verschaffen. Het is een van de mooiste plekjes in de omgeving van Herent. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een bedrijfsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een bedrijfsfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met u komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Netjes georganiseerde bedrijfsfeesten met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters met hun professionele team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten wij wat van belang is om aangelegenheden zoals bedrijfsfeesten tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, coulante bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Herent is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.