• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Bedrijfsfeest Hakendover

Bedrijfsfeest Hakendover

Het Posthof, een toplocatie voor bedrijfsfeesten bij Hakendover.

Op zoek naar een bedrijfsfeest in een fraaie landelijke setting bij Hakendover? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een bedrijfsfeest.Niet enkel de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle bedrijfsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Hakendover zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten op uw bedrijfsfeest. In de gerieflijke veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn klassevol ingericht voor alle feestelijkheden (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De gezellige feestruimtes verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de allerbeste bedrijfsfeesten en andere feesten in Hakendover en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer goed is, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw bedrijfsfeest net dat beetje extra cachet geven. Ons domein is één van de mooiste plaatjes bij Hakendover. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, sprookjesachtige tuin terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze goede cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een bedrijfsfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

100% georganiseerde bedrijfsfeesten in gezellige sfeer

De behulpzame uitbaters met hun professionele team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals bedrijfsfeesten tot een overweldigend succes te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de organisator, construeren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie vlakbij Hakendover is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.