• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Bedrijfsfeest Haacht

Bedrijfsfeest Haacht

Het Posthof, een prachtplek voor bedrijfsfeesten bij Haacht.

Bent u op zoek naar een uitgelezen prachtige prachtlocatie voor een bedrijfsfeest bij Haacht? Wilt u een bedrijfsfeest organiseren op een geweldige landelijke locatie? Het Posthof met zijn aantrekkelijke zalen en tuin is de ideale locatie voor uiteenlopende soorten evenementen zoals een bedrijfsfeest.Niet alleen de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle bedrijfsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Haacht zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten van uw bedrijfsfeest. In de grote veranda met fantastisch panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De met airco en verwarming uitgeruste zalen zijn stijlvol aangekleed voor alle events (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De stijlvolle zalen bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de indrukwekkende ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Haacht en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Als het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw bedrijfsfeest nog net dat tikkeltje extra bieden. Het is een van de fraaiste plekjes bij Haacht. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden dankzij de perfect uitgekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een bedrijfsfeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder gevarieerd.

100% afgewerkte bedrijfsfeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om feesten zoals bedrijfsfeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Haacht is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.