• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Bedrijfsfeest Glabbeek

Bedrijfsfeest Glabbeek

Het Posthof, een droomlocatie voor bedrijfsfeesten bij Glabbeek.

Op zoek naar een bedrijfsfeest in een wondermooie landelijke locatie bij Glabbeek? Het Posthof met zijn mooie zalen en tuin is de ideale locatie voor verschillende soorten gelegenheden zoals een bedrijfsfeest.Niet enkel de authentieke feestruimtes (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle bedrijfsfeesten het perfecte evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Glabbeek zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw bedrijfsfeest. In de grote veranda met fraai uitzicht kunnen de binnenrecepties doorgaan. De van verwarming en airco voorziene feestzalen zijn sfeervol en stijlvol aangekleed voor alle soorten evenementen (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De stijlvolle feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere gezellige feestruimtes en -zalen worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Glabbeek en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer goed is, dan is de fraaie tuin bij ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw bedrijfsfeest net dat beetje extra bieden. Ons domein is één van de fraaiste plaatjes nabij Glabbeek. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de mooie, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun sas voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een bedrijfsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Tip top georganiseerde bedrijfsfeesten in een stijlvol decor

De behulpzame eigenaars met hun bekwame medewerkersteam maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat nodig is om aangelegenheden zoals bedrijfsfeesten tot een eclatant succes te maken. Oog voor detail, coulante bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Glabbeek is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.