• Mooi Bedrijfsfeest bij Gingelom
  • Mooi Bedrijfsfeest bij Gingelom
  • Mooi Bedrijfsfeest bij Gingelom

Bedrijfsfeest Gingelom

Bedrijfsfeest Gingelom

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde plek voor bedrijfsfeesten bij Gingelom.

Bent u op zoek naar een oogverblindende setting voor een bedrijfsfeest bij Gingelom? Wil u een bedrijfsfeest organiseren op een mooie idyllische plek? Het Posthof met zijn fijne zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een bedrijfsfeest.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle bedrijfsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties!) bij Gingelom zullen een onvergetelijke indruk nalaten op de gasten van uw bedrijfsfeest. In de grote veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn sfeervol aangekleed voor diverse feestelijkheden (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een gedroomde setting. De gezellige feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Gingelom en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Wanneer het weer goed is, dan is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor buitenrecepties die uw bedrijfsfeest nog net dat beetje extra verschaffen. Het is een van de mooiste plekjes bij Gingelom. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuinen terwijl de kinderen heerlijk kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een bedrijfsfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Netjes georganiseerde bedrijfsfeesten in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door het professionele medewerkersteam maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat onontbeerlijk is om aangelegenheden zoals bedrijfsfeesten tot een eclatant succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Gingelom is bovendien zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed te bereiken.