• Mooi Bedrijfsfeest bij Budingen
  • Mooi Bedrijfsfeest bij Budingen
  • Mooi Bedrijfsfeest bij Budingen

Bedrijfsfeest Budingen

Bedrijfsfeest Budingen

Het Posthof, een prachtplek voor bedrijfsfeesten bij Budingen.

Bent u op zoek naar een lieflijke prachtplek voor een bedrijfsfeest bij Budingen? Wilt u een bedrijfsfeest organiseren op een lieflijke idyllische droomplek? Het aangename feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende gelegenheden.Niet enkel de authentieke zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle bedrijfsfeesten het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de sprookjesachtige tuinen (ideaal voor buitenrecepties) bij Budingen zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten van uw bedrijfsfeest. In de grote veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene zalen zijn sfeervol aangekleed voor alle events (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De klassevolle feestruimtes verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste bedrijfsfeesten en andere feesten in Budingen en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor buitenrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor openluchtrecepties die uw bedrijfsfeest net dat beetje extra cachet bieden. Ons domein is één van de meest idyllische plaatjes in de buurt van Budingen. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen helemaal in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een bedrijfsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig gekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een bedrijfsfeest een herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden verwend met de heerlijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is bijzonder gevarieerd.

Netjes afgewerkte bedrijfsfeesten in een stijlvol decor

De vriendelijke uitbaters met het professionele team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om feesten zoals bedrijfsfeesten tot een weergaloos succes te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt in ‘Het Posthof’ van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Budingen is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) vlot te bereiken.