• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Bedrijfsfeest Boutersem

Bedrijfsfeest Boutersem

Het Posthof, een gedroomde locatie voor bedrijfsfeesten bij Boutersem.

Bent u op zoek naar een wondermooie droomplek voor een bedrijfsfeest bij Boutersem? Wilt u een bedrijfsfeest organiseren op een bekoorlijke landelijke locatie? Het lieflijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor verschillende gelegenheden.Niet alleen de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd genodigden om voor alle bedrijfsfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fabelachtige tuinen (buitenrecepties) bij Boutersem zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten op uw bedrijfsfeest. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor alle soorten evenementen (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De stijlvolle feestruimtes verlenen plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste bedrijfsfeesten en andere feesten in Boutersem en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties buiten

Als het weer goed is, is de kleurrijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw bedrijfsfeest nog net dat tikkeltje extra cachet geven. Ons domein is één van de meest idyllische plekjes nabij Boutersem. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde bedrijfsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden met dank aan de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een bedrijfsfeest een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de cliënt komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Perfect afgewerkte bedrijfsfeesten in gezellige sfeer

De enthousiaste eigenaars met het professionele team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten wij wat nodig is om feesten zoals bedrijfsfeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, coulante bediening, snelle service, de juiste sfeertoetsen… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt hier van start tot finish kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle soorten formules behoren tot de mogelijkheden en voor ieder budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Boutersem is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed bereikbaar.