• Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]
  • Unieke [Varm]

Bedrijfsfeest Borlo

Bedrijfsfeest Borlo

Het Posthof, een prachtsetting voor bedrijfsfeesten bij Borlo.

Op zoek naar een bedrijfsfeest in een oogverblindende idyllische setting bij Borlo? Het Posthof met zijn aangename zalen en tuin is de gedroomde locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een bedrijfsfeest.Niet enkel de authentieke feestruimtes (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle bedrijfsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Borlo zullen een fantastische indruk nalaten op de gasten van uw bedrijfsfeest. In de grote veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol ingericht voor diverse feesten (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor festiviteiten in familie-of vriendenkring is ‘Het Posthof’ een geschikte plek. De stijlvolle feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de indrukwekkende ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste bedrijfsfeesten en andere feesten in Borlo en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer het toelaat, is de kleurrijke tuin bij ‘Het Posthof’ een waar paradijs voor buitenrecepties die uw bedrijfsfeest net dat beetje extra cachet verschaffen. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de mooiste plekjes in de buurt van Borlo. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuinen terwijl de ‘kids’ heerlijk kunnen spelen op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze aangename buitenterrassen. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk evenement (van babyborrels tot huwelijksfeesten) hebben wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een bedrijfsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de cliënt komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

Tip top georganiseerde bedrijfsfeesten in gezellige sfeer

De gedreven uitbaters met het bekwame team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten wij wat nodig is om aangelegenheden zoals bedrijfsfeesten tot een overweldigend succes te doen uitgroeien. Oog voor detail, vriendelijke bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In duidelijk overleg met de opdrachtgever, construeren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt hier van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gangbare formules behoren tot de mogelijkheden en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie nabij Borlo is trouwens zowel met de wagen (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.