• Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]
  • Leuke [Varm]

Bedrijfsfeest Blanden

Bedrijfsfeest Blanden

Het Posthof, een toplocatie voor bedrijfsfeesten bij Blanden.

Zoekt u een plaats voor een bedrijfsfeest bij Blanden in een aantrekkelijke idyllische locatie? Het mooie feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet alleen de authentieke feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle bedrijfsfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Blanden zullen een onvergetelijke impressie sorteren op de gasten van uw bedrijfsfeest. In de gerieflijke veranda met prachtig panorama kunnen de binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn sfeervol ingericht voor uiteenlopende events (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een geschikte setting. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere stijlvolle feestruimtes en -zalen worden de beste bedrijfsfeesten en andere feesten in Blanden en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw bedrijfsfeest net dat tikje extra geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Blanden. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de knappe, sfeervolle tuinen terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke bedrijfsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor ieder feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden dankzij de perfect gekozen gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een bedrijfsfeest een herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Onze wijnkaart is verrassend gevarieerd.

100% afgewerkte bedrijfsfeesten met alles erop en eraan

De gedreven uitbaters met hun bekwame team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Dankzij hun ervaring weten zij wat van belang is om evenementen zoals bedrijfsfeesten tot een eclatant succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte en snelle service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In goed overleg met de klant, realiseren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt bij ons van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Blanden is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) vlot bereikbaar.