• Leuk Bedrijfsfeest bij Binkom
  • Leuk Bedrijfsfeest bij Binkom
  • Leuk Bedrijfsfeest bij Binkom

Bedrijfsfeest Binkom

Bedrijfsfeest Binkom

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor bedrijfsfeesten bij Binkom.

Op zoek naar een bedrijfsfeest in een oogverblindende idyllische setting bij Binkom? Het Posthof met zijn geweldige zalen en tuin is de perfecte locatie voor allerlei soorten gelegenheden zoals een bedrijfsfeest.Niet alleen de authentieke feestruimtes (van 30 tot 300 gasten om voor alle bedrijfsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Binkom zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten van uw bedrijfsfeest. In de ruime veranda met fantastisch panorama kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde feestruimtes zijn stijlvol ingericht voor alle soorten feestelijkheden (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakelijke meetings als voor kleine of grote feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen plek. De klassevolle feestzalen bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 genodigden. In de stemmige ‘Grote Zaal’ en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste bedrijfsfeesten en andere feesten in Binkom en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Wanneer het weer het toelaat, dan is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw bedrijfsfeest net dat tikkeltje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de meest idyllische plaatjes in de omgeving van Binkom. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de knappe, feeërieke tuin terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De uitmuntende hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze aangename terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen 100% in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde bedrijfsfeesten

Iedereen komt aan z’n trekken op een bedrijfsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een bedrijfsfeest een heugelijke herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer gevarieerd.

Tip top afgewerkte bedrijfsfeesten in een stijlvol decor

De enthousiaste eigenaars bijgestaan door hun professionele team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om aangelegenheden zoals bedrijfsfeesten tot een overweldigend succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In nauw overleg met de opdrachtgever, realiseren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Binkom is bovendien zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot bereikbaar.