• Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]
  • Prachtige [Varm]

Bedrijfsfeest Bierbeek

Bedrijfsfeest Bierbeek

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een gedroomde locatie voor bedrijfsfeesten bij Bierbeek.

Op zoek naar een bedrijfsfeest in een geweldige landelijke locatie bij Bierbeek? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende aangelegenheden.Niet alleen de authentieke zalen (voor dertig tot driehonderd genodigden om voor alle bedrijfsfeesten het geschikte evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Bierbeek zullen een fantastische impressie sorteren op de genodigden van uw bedrijfsfeest. In de gerieflijke veranda met fraai panorama kunnen de binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestzalen zijn sfeervol ingericht voor alle soorten events (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel professionele meetings als voor kleine of grote feesten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een ideale setting. De stijlvolle feestruimtes bieden plaats aan 30, 70, 120 tot 300 gasten. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste bedrijfsfeesten en andere feesten in Bierbeek en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met prachttuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin van ‘Het Posthof’ een wonderlijk walhalla voor buitenrecepties die uw bedrijfsfeest net dat beetje extra verschaffen. Het is een van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Bierbeek. U en uw gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter tot hun recht komen op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze bekwame cateraars verzorgen de beste gastronomie voor geslaagde bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine levensgebeurtenissen zoals een bedrijfsfeest een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is bijzonder uitgebreid.

Perfect afgewerkte bedrijfsfeesten in een stijlvol decor

De gedreven eigenaars met hun professionele medewerkersteam maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten zij wat van belang is om evenementen zoals bedrijfsfeesten tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Streven naar perfectie, hartelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de organisator, creëren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Bierbeek is bovendien zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed bereikbaar.