• Uniek Bedrijfsfeest nabij Bekkevoort
  • Uniek Bedrijfsfeest nabij Bekkevoort
  • Uniek Bedrijfsfeest nabij Bekkevoort

Bedrijfsfeest Bekkevoort

Bedrijfsfeest Bekkevoort

Het Posthof, een gedroomde locatie voor bedrijfsfeesten bij Bekkevoort.

Op zoek naar een bedrijfsfeest in een geweldige idyllische setting bij Bekkevoort? Het betoverende prachtige feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de de plaats bij uitstek voor uiteenlopende evenementen.Niet enkel de fraaie zalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle bedrijfsfeesten het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Bekkevoort zullen een fantastische impressie nalaten op de genodigden op uw bedrijfsfeest. In de grote veranda met fraai panorama kunnen binnenrecepties doorgaan. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn stijlvol en sfeervol aangekleed voor alle events (bedrijfsfeesten,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor kleine of grote feesten in familie-of vriendenkring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De stijlvolle feestruimtes bieden plaats aan 300, 120, 70 en 30 gasten. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere gezellige zalen en feestruimtes worden de allerbeste bedrijfsfeesten en andere feesten in Bekkevoort en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Indien het weer er geschikt voor is, is de fraaie tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw bedrijfsfeest net dat beetje extra verschaffen. Het is een van de meest idyllische plekjes in de omgeving van Bekkevoort. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de fraaie, sprookjesachtige tuinen terwijl de kinderen lekker kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun element voelen op uw bedrijfsfeest!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde bedrijfsfeesten

Jong en oud komen aan hun trekken op een bedrijfsfeest in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder evenement (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden met dank aan de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ grote en kleine evenementen zoals een bedrijfsfeest een herinnering om eeuwig te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de lekkerste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, exquise receptiehapjes en de heerlijkste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend uitgebreid.

Tip top georganiseerde bedrijfsfeesten in gezellige sfeer

De gedreven eigenaars bijgestaan door hun bekwame team maken uw bedrijfsfeest in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat nodig is om evenementen zoals bedrijfsfeesten tot een eclatant succesverhaal te maken. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de klant, realiseren zij uw ‘droombedrijfsfeest’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle gewenste formules kunnen wij voorzien en voor elk budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie nabij Bekkevoort is trouwens zowel met de auto (grote parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (bus, trein tram) goed bereikbaar.