• Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]
  • Fantastische [Varm]

Babyborrel Zoutleeuw

Babyborrel Zoutleeuw

Het Posthof, een gedroomde locatie voor babyborrels bij Zoutleeuw.

Zoekt u een plek voor een babyborrel bij Zoutleeuw in een geweldige idyllische droomlocatie? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de perfecte locatie voor uiteenlopende soorten aangelegenheden zoals een babyborrel.Niet alleen de authentieke feestzalen (van dertig tot driehonderd gasten om voor alle babyborrels het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (buitenrecepties) bij Zoutleeuw zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten van uw babyborrel. In de grote veranda met mooi uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste feestruimtes zijn sfeervol aangekleed voor diverse events (babyborrels,…). Voor zowel professionele bijeenkomsten als voor grote of kleine feesten in familiesfeer is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een uitgelezen locatie. De stijlvolle feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 genodigden. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie zalen en feestruimtes worden de beste babyborrels en andere feesten in Zoutleeuw en omstreken georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor buitenrecepties

Wanneer het weer goed is, is de kleurrijke tuin van ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor buitenrecepties die uw babyborrel net dat tikje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is één van de mooiste plekjes in de buurt van Zoutleeuw. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kortom, u en de genodigden zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de betoverende tuinen volledig in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze uitstekende cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een knusse en warme sfeer worden onder meer dankzij de zorgvuldig uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote aangelegenheden zoals een babyborrel een heugelijke herinnering om te koesteren.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de heerlijkste creaties van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met de klant komen wij tot het beste diner, een prachtig walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Ons wijnassortiment is zeer uitgebreid.

Perfect georganiseerde babyborrels in een stijlvol decor

De behulpzame uitbaters met het bekwame medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail per-fect. Als geen ander weten zij wat van belang is om evenementen zoals babyborrels tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, hartelijke bediening, vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt bij ons de nodige aandacht. In nauw overleg met de cliënt, construeren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind kundig geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor elk budget is er een fantastisch feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te organiseren. Onze locatie vlakbij Zoutleeuw is bovendien zowel met de auto (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, trein, bus) goed te bereiken.