• Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]
  • Mooie [Varm]

Babyborrel Winksele

Babyborrel Winksele

Het Posthof, een perfecte locatie voor babyborrels bij Winksele.

Bent u op zoek naar een oogverblindende plek voor een babyborrel bij Winksele? Wil u een babyborrel organiseren op een bekoorlijke idyllische locatie? Het oogverblindende feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de stijlvolle mooie tuinen errond is de ideale plek voor uiteenlopende evenementen.Niet alleen de authentieke feestzalen (van 30 tot 300 genodigden om voor alle babyborrels het juiste evenwicht te vinden) van feestzalencomplex ‘Het Posthof’, maar ook de prachtige tuinen (perfect voor buitenrecepties!) bij Winksele zullen een fantastische indruk sorteren op de gasten van uw babyborrel. In de grote veranda met fraai uitzicht kunnen binnenrecepties plaatshebben. De geklimatiseerde ruimtes zijn sfeervol ingericht voor diverse events (babyborrels,…). Voor zowel professionele meetings als voor grote of kleine feesten in familiekring is feestzalencomplex ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De klassevolle feestzalen verlenen plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de imposante ‘Grote Zaal’ en in de andere stijlvolle zalen en feestruimtes worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Winksele en ver daarbuiten georganiseerd.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met betoverende tuinen voor recepties buiten

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de fraaie tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor recepties in de buitenlucht die uw babyborrel nog net dat beetje extra cachet geven. Ons domein is één van de meest idyllische plekjes bij Winksele. De gastheer/gastvrouw en de gasten kunnen in de buitenlucht genieten van de inspirerende, feeërieke tuin terwijl de kinderen lekker kunnen ravotten op het uitgebreide domein. De heerlijke hapjes en met zorg geselecteerde drankjes zullen nog beter binnengaan op onze fraaie buitenterrassen. Kortom, Alle gasten zullen zich zowel in de fraaie feestzalen als in de magnifieke tuinen 100% in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor geslaagde babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor elk soort event (van babyborrels tot huwelijksfeesten) bieden wij een gepaste gastronomische ondersteuning. In een warme en knusse sfeer worden met dank aan de zorgvuldig uitgezochte gastronomie hier in ‘Het Posthof’ grote en kleine aangelegenheden zoals een babyborrel een heugelijke herinnering om nooit te vergeten.  Fijnproevers worden op hun wenken bediend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met de opdrachtgever komen wij tot het mooiste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de meest subtiele drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Netjes afgewerkte babyborrels met alles erop en eraan

De vriendelijke uitbaters met het bekwame medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat nodig is om evenementen zoals babyborrels tot een eclatant succes te maken. Streven naar perfectie, vriendelijke bediening, snelle service, de best gekozen sfeertoetsen… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In samenspraak met de opdrachtgever, creëren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt in ‘Het Posthof’ van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw feest. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Winksele is trouwens zowel met de wagen (ruime parkeerruimte) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.