• Prachtig Babyborrel nabij Wilsele
  • Prachtig Babyborrel nabij Wilsele
  • Prachtig Babyborrel nabij Wilsele

Babyborrel Wilsele

Babyborrel Wilsele

Feestzalencomplex ‘Het Posthof’, een droomlocatie voor babyborrels bij Wilsele.

Zoekt u een plek voor een babyborrel bij Wilsele in een chique idyllische locatie? Het Posthof met zijn bekoorlijke zalen en tuin is de ultieme locatie voor allerlei soorten aangelegenheden zoals een babyborrel.Niet alleen de authentieke feestzalen (voor dertig tot driehonderd gasten om voor alle babyborrels het goede evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de fraaie tuinen (buitenrecepties!) bij Wilsele zullen een fantastische indruk nalaten op de genodigden op uw babyborrel. In de gerieflijke veranda met mooi panorama kunnen binnenrecepties plaatsvinden. De van verwarming en airco voorziene feestruimtes zijn stijlvol ingericht voor diverse evenementen (babyborrels,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor feesten in familiekring is ‘Het Posthof’ een geschikte locatie. De klassevolle feestzalen verlenen plek aan 300, 120, 70 en 30 mensen. In de stemmige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Wilsele en ver daarbuiten gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor openluchtrecepties

Indien het weer het toelaat, is de bekoorlijke tuin naast ‘Het Posthof’ een waar walhalla voor openluchtrecepties die uw babyborrel nog net dat tikje extra geven. Het is een van de mooiste plekjes in de buurt van Wilsele. De gastheer en gastvrouw en alle genodigden kunnen in de buitenlucht genieten van de zalige, sfeervolle tuin terwijl de ‘kids’ zorgeloos kunnen spelen in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg gekozen drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de magnifieke tuinen volledig in hun element voelen op uw babyborrel!

Onze kundige cateraars verzorgen uitstekende gastronomie voor onvergetelijke babyborrels

Jong en oud komen aan hun trekken op een babyborrel in ‘Het Posthof’. Voor elk soort feest (van jubilea tot babyborrels) hebben wij een aangepaste gastronomische ondersteuning. In een warme, gezellige sfeer worden onder meer dankzij de perfect uitgekozen gastronomie hier in ‘Het Posthof’ kleine en grote evenementen zoals een babyborrel een herinnering om eeuwig te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste gerechten van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In goed overleg met u komen wij tot het mooiste diner, een prachtig walking diner, exquise receptiehapjes en de fijnste drankjes. Onze wijnkaart is zeer uitgebreid.

Netjes afgewerkte babyborrels in gezellige sfeer

De enthousiaste uitbaters met hun professionele medewerkersteam maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het allerkleinste detail compleet. Als geen ander weten wij wat van belang is om feesten zoals babyborrels tot een weergaloos succesverhaal te doen uitgroeien. Oog voor detail, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de juiste sfeeraccenten… Elk aspect krijgt hier de volle aandacht. In duidelijk overleg met de klant, creëren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt hier van start tot finish geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle denkbare formules zijn mogelijk en voor ieder budget is er een prachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. Onze locatie vlakbij Wilsele is trouwens zowel met de auto (ruime parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) vlot te bereiken.