• Fantastisch Babyborrel bij Wever
  • Fantastisch Babyborrel bij Wever
  • Fantastisch Babyborrel bij Wever

Babyborrel Wever

Babyborrel Wever

Het Posthof, een droomlocatie voor babyborrels bij Wever.

Bent u op zoek naar een oogverblindende setting voor een babyborrel bij Wever? Wilt u een babyborrel organiseren op een lieflijke landelijke plek? Het aantrekkelijke feestzalencomplex ‘Het Posthof’ met de klassevolle mooie tuinen errond is de plaats bij uitstek voor verschillende evenementen.Niet enkel de fraaie feestzalen (voor 30 tot 300 gasten om voor alle babyborrels het juiste evenwicht te vinden) van ‘Het Posthof’, maar ook de mooie tuinen (buitenrecepties!) bij Wever zullen een fantastische impressie nalaten op de gasten op uw babyborrel. In de ruime veranda met adembenemend uitzicht kunnen de binnenrecepties plaatshebben. De met airco en verwarming uitgeruste ruimtes zijn klassevol aangekleed voor uiteenlopende feesten (babyborrels,…). Voor zowel zakenbijeenkomsten als voor festiviteiten in familiesfeer is ‘Het Posthof’ een gedroomde plek. De gezellige feestzalen bieden plek aan 30, 70, 120 tot 300 mensen. In de machtige ”Grote Zaal” en in de andere fraaie feestruimtes en -zalen worden de allerbeste babyborrels en andere feesten in Wever en omstreken gegeven.

Contacteer ons

Lees meer

Een feestzaal met fraaie tuinen voor recepties in de buitenlucht

Indien het weer er geschikt voor is, dan is de bekoorlijke tuin bij ‘Het Posthof’ een wonderlijk paradijs voor openluchtrecepties die uw babyborrel net dat beetje extra cachet geven. ‘Het Posthof’ met z’n tuin is een van de fraaiste plaatjes in de omgeving van Wever. U en uw gasten kunnen in de aangename buitenlucht genieten van de zalige, feeërieke tuinen terwijl de ‘kids’ lekker kunnen ravotten in de grote tuin. De heerlijke hapjes en met zorg samengestelde drankjes zullen nog beter smaken op onze fraaie terrassen in de buitenlucht. Kort samengevat, Alle gasten zullen zich zowel in de fantastische feestzalen als in de betoverende tuinen helemaal in hun sas voelen op uw babyborrel!

Onze uitstekende cateraars verzorgen de beste gastronomie voor onvergetelijke babyborrels

Iedereen komt aan z’n trekken op een babyborrel in feestzalencomplex ‘Het Posthof’. Voor ieder soort event (van jubilea tot babyborrels) bieden wij een geschikte gastronomische ondersteuning. In een gezellige sfeer worden dankzij de perfect uitgezochte gastronomie bij ‘Het Posthof’ kleine en grote levensgebeurtenissen zoals een babyborrel een heugelijke herinnering om te koesteren.  Liefhebbers van de betere keuken worden verwend met de smakelijkste schotels van onze cateraars Felix Alen, Huis Van Dijck en de Postelein. In samenspraak met u komen wij tot het beste diner, een perfect afgewerkt walking diner, uitgelezen receptiehapjes en de fijnste drankjes. Ons wijnassortiment is verrassend gevarieerd.

Tip top georganiseerde babyborrels met alles erop en eraan

De behulpzame uitbaters met hun bekwame team maken uw babyborrel in ‘Het Posthof’ tot in het kleinste detail per-fect. Dankzij hun ervaring weten zij wat onontbeerlijk is om evenementen zoals babyborrels tot een overweldigend succes te maken. Streven naar perfectie, beleefde bediening, snelle en vlotte service, de best gekozen sfeeraccenten… Ieder aspect krijgt bij ons de volle aandacht. In samenspraak met de cliënt, construeren zij uw ‘droombabyborrel’. U wordt bij ons van begin tot eind geadviseerd in de mogelijkheden voor uw event. Alle gangbare formules kunnen wij voorzien en voor ieder budget is er een fabelachtig feest (huwelijk, babyborrel, jubileumviering, communie,…) te realiseren. De locatie nabij Wever is trouwens zowel met de auto (grote parking) als met het openbaar vervoer (tram, bus of trein) goed te bereiken.